Wie zijn wij

Zonder makelaar uw woning verkopen is niet altijd even eenvoudig. Dat beseffen wij bij ikverkoopmijnhuiszelf.be maar al te goed! Het kost veel tijd om alles te regelen – foto’s, de juiste attesten, de nodige publiciteit … Om nog maar te zwijgen van de kosten, zeker als u een professionele makelaar onder de arm neemt!

Daarom is er nu ikverkoopmijnhuiszelf.be. Want de eigenaar, een bouwkundige, ondervond zelf hoe moeilijk het kan zijn. Hij volgde de nodige opleidingen – ook als professioneel makelaar – en zorgde ervoor dat hij bij alle nodige instanties, keuringsorganen en tal van onderaannemers rechtstreekse contacten heeft. Zo wil hij u ondersteuning en hulp bieden om uw eigen huis te verkopen.

Vandaag telt ikverkoopmijnhuiszelf.be 3 werknemers en is het gevestigd in Antwerpen. Wij verkopen woningen in heel Vlaanderen. Van Hasselt tot Oostende. En bieden bovendien 24 op 7 telefonische ondersteuning bij de verkoop en de prijsonderhandelingen. U ziet het zelf niet zitten om de bezichtigingen voor uw rekening te nemen? Dan verzorgen wij dat ook voor u.

Extra service

Ikverkoopmijnhuiszelf.be ondersteunt u in de verkoop van uw eigen woning. Maar wilt u ook een eigendom in beheer geven? Of erfde u een woning en weet u niet goed waar eerst te beginnen om alles te regelen? Daarin ondersteunen we u eveneens. Wilt u liever ‘in stilte’ verkopen, zonder publiciteit? Ook dat kan via ons kantoor.

Respect, vertrouwen en service op maat van uw persoon

… dat zijn de pijlers waarop wij bouwen.